BIOARK - Kontakt - Contacts

BIOARKs ansatte har hver især deres spidskompetencer, der sikrer, at vi kan levere både ideer og analyser til anlæg, men også tilbyde installering og fremtidig drift.

Mikkel Stensgaard, Stifter af BIOARK  Tlf: 3028 8593 -   mikkel@bioark.dk   Som arkitekt og civilingenør er det Mikkel, der tegner retningen i forhold til strategi og udvikling for BIOARKs kunder. Mikkel har udover sin arkitektbaggrund en stor viden indenfor dyrkningsteknologier, og han kan hjælpe med at identificere mulighederne for at integrere fødevareproducerende arkitektur i  både eksisterende bygninger og udenomsarealer. Mikkel yder også bygherrerådgivning, ligesom han er specialkonsulent på BIOARKs projekter.

Mikkel Stensgaard, Stifter af BIOARK

Tlf: 3028 8593 - mikkel@bioark.dk

Som arkitekt og civilingenør er det Mikkel, der tegner retningen i forhold til strategi og udvikling for BIOARKs kunder. Mikkel har udover sin arkitektbaggrund en stor viden indenfor dyrkningsteknologier, og han kan hjælpe med at identificere mulighederne for at integrere fødevareproducerende arkitektur i  både eksisterende bygninger og udenomsarealer. Mikkel yder også bygherrerådgivning, ligesom han er specialkonsulent på BIOARKs projekter.

Thomas Thellesen, Partner i BIOARK  Tlf. 2078 4484 -   thomas@bioark.dk   Gennem en årrække har Thomas arbejdet som projektleder med en lang række af Danmarks største virksomheder. Med en baggrund i international markedføring vil Thomas være BIOARKs indspark, når det handler om projektstyring og øget værdiskabelse i projekterne. Derudover, vil det ofte være Thomas, at du som nuværende eller fremtidige kunde/samarbejdspartner vil møde.

Thomas Thellesen, Partner i BIOARK

Tlf. 2078 4484 - thomas@bioark.dk

Gennem en årrække har Thomas arbejdet som projektleder med en lang række af Danmarks største virksomheder. Med en baggrund i international markedføring vil Thomas være BIOARKs indspark, når det handler om projektstyring og øget værdiskabelse i projekterne. Derudover, vil det ofte være Thomas, at du som nuværende eller fremtidige kunde/samarbejdspartner vil møde.


Faste freelance samarbejdspartnere:

Dennis Weigelt Pedersen, Agronom

Med en uddannelse som agronom fra Landbohøjskolen er det Dennis, som optimerer BIOARKs dyrkningskoncepter samt yder drift og service på anlæggene efterfølgende.

Han kan lide at få fingrene i jorden og få tingene til at gro.
 

Kenneth Weiss, Produktdesigner & Industritekniker

Kenneth er uddannet industri-fagtekniker hos LEGO og er med til både at designe og bygge BIOARKs specialløsninger.  Selv om det primært er de tekniske løsninger, der har Kenneths interesse, udøver han også grønne eksperimenter hjemme i altankassen.