Ses vi i Forum til Building Green?

Under hovedoverskriften ’bæredyghed i byggeriet’ samles mere end 130 talere og 170 udstillere de kommende dage på konferencen Building Green i Forum, København. Konferencen har eksisteret siden 2011 og har med deres egne ord en mission om at oplyse om bæredygtighed i byggebranchen - og vigtigheden heri.

BIOARK kunne ikke være mere enig. Vi bliver af mange årsager nødt til at indtænke bæredygtighed i vores byggeri. Men vi skal gå skridtet videre. Udover at vores bygninger skal være bæredygtige, skal de også være fødevareproducerende. Ved at udvikle og benytte fødevareproducerende arkitektur, kan byggeriet bidrage til bæredygtig produktion af mad. Det skal selvfølgelig give mening. Ikke bare på det ideologiske plan, men også ressourcemæssigt. Det er det, vi er eksperter i i BIOARK: At balancere skalaen både i forhold til genanvendelse af ressourcer og den oplevelse eller merværdi, dette giver, så tingene hænger sammen. Også forretningsmæssigt. Så det ikke bare er smukt, men faktisk også rentabelt, når for eksempel gavle eller tage på bygninger bruges til fødevareproduktion.

Derfor er BIOARK selvfølgelig også at finde som besøgende på konferencen Building Green. For at blive klogere - og for at møde ligesindede. Ses vi?