Sparring med design-studerende

Fire studerende fra KEA (Københavns Erhvervsakademi) har valgt at bruge BIOARK som case til deres studieopgave indenfor Produktudvikling og Teknisk Integration.

De kigger på hele BIOARKs porteføjle af både rådgivning, produktsalg og serviceydelser.

Det er vi rigtig glade for. For selv om vi tror på vores forretningskoncept, tror vi også på, at friske øjne udefra kan tilføre os værdifulde input og måske endda nye ideer. Som studerende har de en faglighed, de kan anvende til at analysere og optimere en virksomhed eller en ide. Hos KEA får de studerende en spændende blanding af hands-on-design og det teoretiske forretningsfundament, som kan give en spændende sparring - for både dem og BIOARK.

Sammen kigger vi nu på, hvad deres viden om design og forretningstænkning kan bidrage med i BIOARK og hvad vi kan bidrage med fra “den virkelige verden”. Vi er meget spændte på, hvad vi kan skabe sammen.