Så kom vores spire-reoler til Rosenborgcentret!

Bæredygtighed og genanvendelse af ressourcer er ofte nogle af de kodeord, der får vores kunder til at bede os om hjælp til etablering af haver eller fødevareproducerende anlæg.

Men spire-reoler kan meget mere end ”blot” producere fødevarer. I denne uge har vi haft fornøjelsen af at levere tre af vores spire-reoler til plejecentret Rosenborgcentret på Østerbro i København. Her skal reolerne dels hjælpe med at gøre en nyrenoveret atriumgård hyggelig, men de skal også give beboerne den oplevelse, det er at kunne færdes i en have, som de ellers ikke har mulighed for til hverdag. Ærteskud, radisespirer og karse bliver de urter, som beboerne kan følge vokse og gro i reolerne, dufte til og røre.

For det handler vores arbejde også om – at gøre byen grønnere.

8DDDDC75-8A48-4663-B859-C7C489CFE3BD.JPG