BIOARK leverer fødevareproducerende arkitektur til restauranter, institutioner og byens grønne virksomheder, der ønsker at implementere bæredygtig fødevareproduktion i deres køkken.

I tæt samarbejde med vores kunder udvikler, anlægger og drifter vi bæredygtige kredsløb, som genanvender madaffald og producerer friske fødevarer. Ved at kombinere vores viden om dyrkning og genanvendelse med vores indsigt i de bedst tilgængelige teknologier udvikler vi fremtidens bæredygtige fødevareproduktioner i byen.

Det giver vores kunder ressourceoptimering og udvidede smagsoplevelser.

Job hos BIOARK

BIOARK har løbende brug for nye medarbejdere. Hvis du kan se, at dine kompetencer matcher vores profil, og du er interesseret i at arbejde sammen med eller for os, er du velkommen til at sende en mail. Skriv til mikkel@bioark.dk  

Medarbejdere

Alle BIOARKs medarbejdere har hver især deres spidskompetencer, der sikrer, at vi kan levere både ideer og analyser til anlæg, men også tilbyde installering og fremtidig drift.

 
 
 “Jeg vil gerne bringe bæredygtig fødevareproduktion ind i byerne. Min baggrund som arkitekt bruger jeg til at sikre, at vores løsninger er nemme og overskuelige at integrere for vores kunder”

“Jeg vil gerne bringe bæredygtig fødevareproduktion ind i byerne. Min baggrund som arkitekt bruger jeg til at sikre, at vores løsninger er nemme og overskuelige at integrere for vores kunder”

Mikkel Stensgaard, CEO og stifter af BIOARK
Tlf: 30 28 85 93, mikkel@bioark.dk

Som CEO er det Mikkel, der tegner retningen i forhold til strategi og udvikling. Som ny kunde er det derfor ofte ham, du vil møde først. Mikkel er uddannet arkitekt med en stor viden indenfor dyrkningsteknologier, og han kan hjælpe med at identificere mulighederne for at integrere fødevareproducerende arkitektur i  både eksisterende bygninger og udenomsarealer. Mikkel yder også bygherrerådgivning, ligesom han er specialkonsulent på BIOARKs projekter.

Mikkel etablerede BIOARK i 2014.

 
 
 “Jeg føler, vi er med til at skabe glæde og livskvalitet hos vores brugere og kunder.”

“Jeg føler, vi er med til at skabe glæde og livskvalitet hos vores brugere og kunder.”

Johannes Aaberg, Projektleder og Controller
Tlf: 31 10 17 05, johannes@bioark.dk

Johannes tager ofte ud til vores kunder - både nuværende og fremtidige - da den faste kundekontakt er hans ansvarsområde. Med en uddannelse som merkonom og HD og en baggrund inden for detailhandlen, er det også naturligt, at det er Johannes, som tager sig af budgetter og økonomi. Privat har han desuden en  stor interesse for økologi, og dyrker selv en del af husholdningens grøntsager hjemme.

Johannes har været ansat i BIOARK siden april 2016.

 

 

 
 “Jeg synes, det er fedt at arbejde med at optimere vækstmiljøer og derved skabe noget konkret”

“Jeg synes, det er fedt at arbejde med at optimere vækstmiljøer og derved skabe noget konkret”

Kenneth Weiss, Produktdesigner & Industritekniker
Tlf: 31 18 10 81, kenneth@bioark.dk

Kenneth er uddannet industri-fagtekniker hos LEGO og er med til både at designe og bygge BIOARKs specialløsninger. Derudover tager han sig af BIOARKs samarbejde med BioFabLab, som er et åbent laboratorium under Roskilde Universitet. Selv om det primært er de tekniske løsninger, der har Kenneths interesse, udøver han også grønne eksperimenter hjemme i altankassen.

Kenneth har været ansat i BIOARK siden april 2017.

 

 

 

Dennis Weigelt Pedersen, Agronom
Tlf: 28 34 79 13, dennis@bioark.dk

Med en uddannelse som agronom fra Landbohøjskolen er det Dennis, som optimerer BIOARKs dyrkningskoncepter samt yder drift og service på anlæggene efterfølgende.

Han kan lide at få fingrene i jorden og få tingene til at gro. 

Dennis har været ansat i BIOARK siden oktober 2017.

 

Kenya Nielsen, Produktdesigner
Tlf: 60 79 47 10, kenya@bioark.dk
 

En stor interesse for design og bæredygtig fødevareproduktion har ført Kenya til BIOARK, hvor han er med til at designe BIOARKs skræddersyede elementer som spirereoler og komposteringsborde. Kenya har tidligere undervist i design i Bruxelles på et gymnasium og har en særlig interesse for design inden for bæredygtig fødevareproduktion. Hjemme i Kenyas vindueskarm vokser der både krydderurter og tomater.

Kenya har været ansat i BIOARK siden juni 2017.