BIOARK kan hjælpe med at identificere, hvordan jeres virksomhed kan implementere bæredygtig og oplevelsesrig egenproduktion af udvalgte fødevarer.

Uanset om I ønsker at kompostere jeres madaffald, så det kan genbruges til produktion af nye råvarer eller I ønsker at give jeres kunder en mere sanselig madoplevelse, kan vi hjælpe jer. Vi samarbejder både med enkelte restauranter og institutioner og større virksomheder.

BIOARK kan rådgive om mulighederne, designe og anlægge løsningen samt drifte anlæggene fremadrettet. Vi bestræber os dog på, at det skal være nemt for vores kunder selv at drive anlæggene.

 

 
Bønner_2.jpg

Etableringen af en byhave foran Energicenter Voldparken har givet området en helt ny, grøn energi og tiltrækningskraft. Samtidig kan stedets køkkenleder og 300 børnehavebørn nyde godt af de egenproducerede grøntsager og krydderurter.

IMG_6348.jpg

På restaurant Amass på Refshaleøen ved København bestemmes menuen ud fra restaurantens egen have.
Det kræver et fleksibelt køkken, men giver variation og bedre smagsoplevelser, mener chefkok Matt Orlando.